Ana Sayfa   |   Bayi Girişi   |   Site Haritası   |   English

 

 

 
New Page 1

Müşteri Görüşleri

 

 
Tekstil Sektöründe Kazan Besi Suyu ve İçme Suyu Uygulaması

YER: ATT TEKSTİL SANAYİ – ÇERKEZKÖY
YETKİLİ: S. A. ŞENYER (Teknik Müdür)
 
Teknik Arıtma firmasından almış olduğumuz reverse osmosis ve dolamit ünitelerini içeren arıtma sistemimiz, kazan besi suyu ve içme suyu temini amacıyla kurulmuştur. Çerkezköy fabrikamızda 02.01.2009 tarihinde montaj ve devreye alma işlemleri, tamamlanarak aktif şekilde çalıştırılmaya başlanmıştır.
 
Reverse Osmosis Sistemimizin debisi 8 - 8,5 m3/saat ve üretim suyumuzda elde ettiğimiz iletkenlik değeri 20 µS/cm civarında seyredip, istediğimiz kalitede üretim suyu alabilmekteyiz. Arıtma sistemi kurulum öncesinde, kazan koruyucu kimyasallardan ayda 200 kg olarak tüketimimiz şu anda Reverse Osmosis Sistemimiz sayesinde 3 ayda bu miktara ulaşmaktadır. Ayrıca blöf sayımız önemli ölçüde azalmış olup, kazanlarımızda iyileşme söz konusudur.
 
Kantin ve yemekhanelerimizde kullanmakta olduğumuz içme suyumuzun kalitesi Reverse Osmosis Sistemimiz ve sonrasında kullanılan Dolamit Filtre sayesinde arttırılmış,  çalışanlarımıza daha sağlıklı ve lezzetli bir içme suyu sağlama imkânımız olmuştur.
 
Sistem kalitesine ek olarak aldığımız teknik servis hizmetlerinden de oldukça memnunuz. Taleplerimiz doğrultusunda tarafımıza en kısa sürede dönüş yapılmakta ve ihtiyaç duyduğumuz kimyasallar ve sarf malzemeler tarafımıza ulaştırılmaktadır.
 
 09.11.2009

 


 

 
 
  YAZDIR SAYFA BAŞI ANA SAYFA GERİ DÖN

 
 
 

  Copyright ?2008 Teknik Arıtma. Tüm Hakk?Saklıdır. Sık Kullanılanlara Ekle  |  Ana Sayfam Yap  |  Arkadaşına Gönder